color-blocks-4

Om oss

Vi har varit professionellt aktiva på Solkusten, och inom branschen, under mer än 30 år. Denna framgång beror bland annat på att vi ger raka och klara besked. Vi är specialiserade inom vår bransch, vilket gör att vi erbjuder en mycket hög kvalitet på arbetet. Dessutom är vi under ständig utveckling, förbättring, och modernisering, vilket leder till bästa möjliga information och alltid aktuella uppgifter.

Vi tar oss an våra kunders problem som om de vore våra egna, med personlig service och individuella lösningar. Vi är givetvis uppdaterade med aktuella procentsatser i olika skattesammanhang, och ändrade skattelagstiftningar som berör våra kunder.

Vår debitering sker per ärende och utfört arbete, och alltså inte timtaxa, med påföljande resultat att du endast betalar för uträttat arbete.

Dessa skäl och många fler gör att du kan vara säker på att du gör ett tryggt val när du anlitar oss.

Vi ser fram emot att få assistera dig!

Vårt team

Helena Johansson
Helena Johansson

Köp och försäljning

Juan Gómez
Juan Gómez

Skatter, arv och testamenten

Marlene Johansson
Marléne Johansson

Reception och kundservice

Mirian Mesa Djerf
Miriam Mesa Djerf

Reception och kundservice

Latest News  

Kundreferenser  

  • Juan har informerat och rådgivit oss gälllande uppförande av testamenten i Spanien. Nu känner vi trygghet för framtiden och vet att ett framtida arv kommer att göras så förmånligt och enkelt som möjligt för arvingarna.
  • Tack Helena för all hjälp med vår lägenhets försäljning som sköttes på ett professionell, enkelt och smidigt sätt.