Consulting ACM Bergman blir Consulting Johansson & Gómez

Efter mer än 20 år i branschen och framgångar med sitt företag Consulting ACM Bergman har Ann-Charlotte Bergman fattat beslutet att sadla om och söka nya utmaningar. Verksamheten lämnar hon över i trygga händer till Helena Johansson och Juan Gómez, som har arbetat tillsammans med Ann-Charlotte i flera år. ”Allting fortsätter som förr med enda skillnaden att vi byter namn till Consulting Johansson & Gómez S.L.” försäkrar Helena och Juan, som för att underlätta för kunderna behåller alla kontaktuppgifter samt lokalen på Calle Feria de Jerez 15 i Fuengirola. Dessutom kommer alla handlingar, dokument och kundkonton finnas kvar som tidigare.

Helena Johansson har arbetat på ACM Bergman i fem år och innan dess har hon arbetat inom samma bransch, men i Marbella, och har totalt ca17 års erfarenhet. Juan Gómez å sin sida har arbetat på ACM Bergman i två år och innan dess sex år på Ayuntamienton i Benalmádena samt drygt 15 år med administration i andra företag, så de är genom erfarenhet minst sagt experter.

Consulting Johansson & Gómez arbetar i huvudsak med att hjälpa både residenta och icke-residenta igenom den krångliga spanska byråkratin och behandlar bland annat fastighetsfrågor, köp och försäljning, lagfarter samt arv, testamente, skatter och deklarationer.

”Det är med fullt förtroende som jag lämnar över och jag vet att serviceandan kommer att leva vidare med Helena och Juan”, hälsar Ann-Charlotte Bergman som tackar för förtroendet hon fått från alla kunder genom åren.

By Sara Laine
Revista ”En Sueco”

Leave a Reply